Rabatkode til Bilablau

På denne webshop, som henvender sig til et globalt marked, finder du alt hvad hjertet kan begærer. Bilablau har alt lige fra Make-up, tøj, ure, interiør, elektronik og haveudstyr. Webshoppen reklamerer med op til 90% rabat på deres store udvalg af varer. Alle disse forskellige ting som sælges hos Bilablau kan fås til billige penge og ovenikøbet kan du her få en rabatkode med.

 

I blandt Bilablau’s udvalg finder du fx. vibrerende bælter, som vi kender dem fra Shop TV, og disse med en kæmpe prisbesparelse. Men det stopper ikke her, for du kan også finde al verdens andre småting til overtalende få penge, heriblandt parfumer, batterier og alt muligt andet. Udover varer som disse tilbydes også dagligvarer som tandpasta, tandbørster, mundskyld, opvaskemiddel og mange andre ting indenfor denne kategori.

Men vær opmærksom, bilablau’s koncept går mere eller mindre ud på, at sælge produkter til kunder, som herefter tilmelder sig deres medlemskab og efter de 14 dages gratis medlemskab udløber, opkræves et månedligt beløb på 12 euro. Bilablau har ihvertfald modtaget mange anmeldelser om snyd og bondefangeri, så det kan anbefales at læse alle deres handelsbetingelser igennem inden køb. En historie beretter fx. om en mand, som ville købe 2 fidget spinners og endte med at betale en pris på 670 kr. Ligeledes gør vi opmærksom på at Chief Development officer, Thomas Kaasgaard, tidligere har været i karambolage med loven med sit dealsite, som blev taget i at sælge værdiløse gavekort til Matas.

 

Har du ikke længere lyst til at være medlem, skal du selv melde dette tilbage til Bilablau, eller bede din bank om at suspendere den tilbagevendende transaktion til firmaet.

 

Til gengæld tilbyder Bilablau 30 dages returret og en gratis fragt af dine produkter, så skulle du ønske at tage chancen og give webshoppen et skud, kan du gøre brug af denne Bilablau Rabatkode og spar endnu flere penge på hele Bilablau’s store udvalg af produkter.