Få årets sommeroplevelse på Nåby Camping

Det er aldrig for tidligt at gå i gang med at planlægge årets sommerferie. Holder du af at være udenfor, er en campingferie helt sikkert noget for dig. På Nåby Camping ved Næstved kan du sejle dertil i kano på Susåen. Det er en god måde at ankomme til et nyt sted. Samtidig er det en god måde at nyde naturen på. Du kommer helt tæt på både vand og land, når du padler ned af Susåen. Samtidig er det en nem tur, der ikke kræver de store forudsætninger. Læs mere på http://naabycamping.dk/.

canoe-922308_960_720

På Nåby Camping har de en høj standard i forhold til faciliteter og hygiejne. Du kommer derfor ikke til at mangle noget, når du bor der. Campingpladsen ligger på en skråning ned til åen, hvor der er lavet flere terrasser i den. Det er både en stor fordel, når det regner, men gør også, at alle pladserne har en god udsigt over åen.

Nåby Camping er en god ramme om lejrturen

 

En lejrtur er en god måde at ryste nye elever sammen på. Det kan være i gymnasiet, på efterskole, højskole eller et helt fjerde sted. Når eleverne bliver taget ud af deres vante rammer, vil de opleve helt nye sider af sig selv og hinanden. Det er en god mulighed for at få nedbrudt nogle barrierer og skabe nogle nye venskaber.

 

Nåby Camping er et godt sted at gøre holdt, når I ror i kano på Susåen. I kan også bruge campingpladsen som en base for at udforske området i kano og så vende tilbage om eftermiddagen. Det kan være nemmere i forhold til, at eleverne ikke behøver at have deres bagage med i kanoen.

 

Når I skal på kanotur med en gruppe elever, er det altid en god ide at have fokus på sikkerheden og gennemgå den grundigt med dem, inden I tager af sted.